.bird-census{max-width:1200px}.bird-census a{color:#8be2d8}.census-totals{display:grid;grid-template-columns:repeat(4,minmax(0,1fr));gap:12px;margin:20px 0 26px}.census-totals div,.census-panel{border:1px solid #315257;border-radius:8px;background:#0b252b;padding:20px}.census-totals strong{display:block;color:#fff;font-size:2rem}.census-totals span{color:#b8d1cd}.census-panel{margin:18px 0;padding:clamp(18px,3vw,32px)}.census-panel h2{font:400 clamp(1.45rem,2.5vw,2rem)/1.2 Georgia,serif;color:#fff;margin:0 0 12px}.census-panel p{color:#c7ddd7;line-height:1.65}.census-links{display:grid;grid-template-columns:repeat(auto-fill,minmax(220px,1fr));gap:10px;margin-top:18px}.census-species{display:flex;flex-direction:column;gap:4px;padding:13px;border:1px solid #315257;border-radius:6px;text-decoration:none;background:#102d33}.census-species:hover,.census-species:focus-visible{border-color:#d7ba62}.census-species span{color:#fff;font-weight:700}.census-species em{color:#d7ba62}.census-species small{color:#b8d1cd;line-height:1.4}.census-fossils .census-species{min-height:110px}@media(max-width:680px){.census-totals{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}}
